בשנת 1985 , כדרכו של אבא, החלטתי להקים רפת בה הייתי חולב את הפרות והכבשים כפי שהיה אבא עושה … הייתי מייצר גבינה , לבנה ויוגרט.
תמיד היה לי את החלום להקים מחלבה לתפארת לייצר יותר ויותר מוצרים .
בשנת 1991 החלטתי בעזרת הבנים שלי להתחיל בהקמת המחלבה , והקמנו את העסק המשפחתי שלנו "מחלבת עדי".
מספר המוצרים גדל תוך שמירה על תהליך היצור המסורתי שרכשתי מהוריי , ועם הטעם המסורתי שלא נשכח אף פעם. כיום מתבצע יצור הגבינות בציוד טכנולוגי חדיש, בשיטות מסורתיות , תוך הקפדה על תהליכי יצור מבוקרים. במחלבה מעבדים חלב , כבשים ובקר ומייצרים כמה סוגים של גבינות איכותיות , קשות , לבנה ויוגרטים. שיווק הגבינות מתבצע ישירות מהמחלבה לרשתות שיווק גדולות , מסעדות, מעדניות ולקוחות פרטיים. בצמוד למחלבה חנות המוכרת את מוצרי המחלבה.